Tel praktijk: 03 376 71 20

Team

Dankzij ons gemotiveerd en professioneel team kan u altijd verder geholpen worden en is er tijdens de vakanties altijd een dierenarts aanwezig in de praktijk.

U kan in onze praktijk terecht met gezelschapsdieren zoals katten, honden, konijnen, knaagdieren, bijzondere dieren en vogels. De voornaamste zorgen bestaan uit jaarlijkse controle en preventie, vaccinaties en voedingsadvies.

Naast algemene diergeneeskunde kan u in de praktijk ook terecht voor gespecialiseerde onderzoeken en ingrepen.
Kijk op onze diensten pagina voor meer informatie.

Ons team van dierenartsen en assistentes zorgt ervoor dat u op een professionele en persoonlijke manier wordt verder geholpen.

David Van Tilburg

Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Na een aantal jaren ervaring zette ik de stap om zelf een praktijk aan huis te starten in Schoten. Met collega’s samenwerken heeft ervoor gezorgd dat we een uitgebreid aanbod van diensten kunnen aanbieden.

Meer lezen

Maarten Rombouts

Ik ben dierenarts Maarten Rombouts. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Gent. Sinds 2020 ben ik werkzaam in DAP Van Tilburg. In mijn vrije tijd verzorg ik verschillende vogelsoorten. Hierdoor kan ik andere liefhebbers bijstaan en ondersteunen.

Meer lezen

Sofie Debont

In onze praktijk aan huis werkte ik mee achter de schermen om David te assisteren tijdens operaties. Met de verhuis naar onze nieuwe locatie werd ik het eerste aanspreekpunt om een afspraak te maken of voeding en medicatie mee te geven. Sinds 2021 deel ik deze functie met Lynn. Onze job geeft een leuke afwisseling van werken met mens en dier.

Meer lezen

Tess Kools

Mijn naam is Tess.
Ik ben opgegroeid met een heleboel dieren om me heen, gaande van honden en katten tot paarden. Dit heeft er mede voor gezorgd dat het me al snel duidelijk werd wat ik later graag zou doen, namelijk met dieren werken.

Meer lezen

Anneke Caramin

Als kind droomde ik ervan om verzorger in de zoo te worden en bracht ik elk verzwakt vogeltje dat ik vond mee naar huis. Na een paar omzwervingen ben ik dierenzorg gaan studeren en in 2022 kwam ik als dierenartsassistente het team versterken.

Meer lezen

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?