Sofie Debont

In onze praktijk aan huis werkte ik mee achter de schermen om David te assisteren tijdens operaties. Met de verhuis naar onze nieuwe locatie werd ik het eerste aanspreekpunt om een afspraak te maken of voeding en medicatie mee te geven. Sinds 2021 deel ik deze functie met Lynn. Onze job geeft een leuke afwisseling van werken met mens en dier.

Mijn naam is Sofie, ik ben de vrouw van David.
Ik ben in 2006 afgestuurd in de richting communicatiebeheer en heb dan een aantal jaar gewerkt in de financiële sector. In onze praktijk aan huis werkte ik al langer mee achter de schermen om David te assisteren. In 2017 nam ik uiteindelijk mijn ontslag om voluit mee te kunnen werken aan de verdere uitbouw van onze praktijk en zo een beter evenwicht te vinden voor ons gezin. Het was nieuw voor mij, maar intussen ken ik veel van het reilen en zeilen in deze sector.

Met de verhuis naar onze nieuwe locatie werd ik voor de klanten het eerste aanspreekpunt om een afspraak te maken of voeding en medicatie mee te geven. Sinds 2021 deel ik deze functie met onze collega-assistente Lynn. Wij proberen u zo goed mogelijk te woord te staan aan de telefoon en aan onze balie om afspraken te maken en voeding/medicatie mee te geven.

Ik hou ervan om te assisteren tijdens operaties, dit geeft een mooie afwisseling aan mijn werkdag. Lynn en ik zorgen er graag voor dat de praktijk er netjes en ordelijk uitziet. Een mooie uitstraling naar onze klanten toe vinden wij immers zeer belangrijk. Onze job geeft een leuke afwisseling van werken met mens en dier. Ons grootste doel is om jullie allemaal met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan!

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?