Tel praktijk: 03 376 71 20

Sofie Debont

In onze praktijk aan huis werkte ik na mijn eigen werkuren al regelmatig mee achter de schermen om David te assisteren tijdens operaties. Dit doe ik nu nog steeds heel graag. Met de verhuis naar onze huidige locatie werd ik voor de klanten het eerste aanspreekpunt aan de balie en aan de telefoon. Sinds 2021 deel ik deze functie graag met onze collega-assistentes. Ons grootste doel is om jullie allemaal met een tevreden gevoel en een gezond huisdier naar huis te laten gaan! 

Mijn naam is Sofie, ik ben de vrouw van David.
Ik ben in 2006 afgestudeerd in de richting communicatiebeheer en heb dan een aantal jaren gewerkt in de financiële sector. In onze praktijk aan huis werkte ik na mijn eigen werkuren al regelmatig mee achter de schermen om David te assisteren tijdens operaties. Dit doe ik nu nog steeds heel graag.

In 2017 nam ik dan uiteindelijk toch de beslissing om voluit mee te gaan werken aan de verdere uitbouw van onze nieuwe praktijk en zo een beter evenwicht te vinden voor ons gezin met 3 kinderen.

Met de verhuis naar onze huidige locatie werd ik voor de klanten het eerste aanspreekpunt aan de balie en aan de telefoon. Sinds 2021 deel ik deze functie graag met onze collega-assistentes. Wij proberen u allemaal zo goed mogelijk te woord te staan. Iedereen is altijd welkom om voeding of medicatie te komen afhalen, om kort even iets te komen vragen, om uw huisdier te komen wegen, enz.

Samen met David probeer ik daarnaast ook alles in goede banen te leiden, zowel voor als achter de schermen. De persoonlijke aanpak en de uitstraling van onze praktijk zijn twee zaken die ik als mede-zaakvoerder heel belangrijk vind. Ons grootste doel is om jullie allemaal met een tevreden gevoel en een gezond huisdier naar huis te laten gaan! 

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?