Tel praktijk: 03 376 71 20

David Van Tilburg

Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Na een aantal jaren ervaring zette ik de stap om zelf een praktijk aan huis te starten in Schoten. Met collega’s samenwerken heeft ervoor gezorgd dat we een uitgebreid aanbod van diensten kunnen aanbieden.

Ik ben dierenarts David Van Tilburg.

Ik ben in 2005 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit van Gent. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan in verschillende kleine en grote praktijken en werd het al snel duidelijk dat mijn interesse voornamelijk naar de orthopedie en chirurgie ging. Ik ben mij hier verder in gaan verdiepen en heb hiervoor meerdere binnen-en buitenlandse congressen gevolgd.

Na een aantal jaren ervaring zette ik de stap om zelf een praktijk aan huis te starten in Schoten. Al snel werd duidelijk dat dit een goede beslissing was geweest en mijn klantenbestand groeide sneller dan verwacht.

Na 6 jaar praktijk te hebben gevoerd aan ons huis heb ik samen met mijn vrouw de beslissing genomen om onze praktijk te verhuizen. Deze keuze kwam er omdat we meer plaats nodig hadden voor operaties, om jullie als klant betere service te geven voor het afhalen van voeding en medicatie en ook om plaats te creëren voor toekomstige collega’s. Het aantal klanten werd immers te veel voor mij alleen en het evenwicht tussen de praktijk en ons gezin was al een aantal jaar moeilijk te vinden.

De keuze om samen te gaan werken met collega’s heeft ervoor gezorgd dat we een uitgebreid aanbod van diergeneeskundige zorgen kunnen aanbieden. Iedere collega heeft immers zijn eigen kennis en interessegebied. Indien ik niet in onze praktijk aan het werk ben, ben ik meestal bezig met operaties op verplaatsing bij collega-dierenartsen. Daar doe ik zowel botchirurgie (orthopedie) als weke delen chirurgie.

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?