Tel praktijk: 03 376 71 20

Maarten Rombouts

Ik ben dierenarts Maarten Rombouts. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Gent. Sinds 2020 ben ik werkzaam in DAP Van Tilburg. In mijn vrije tijd verzorg ik verschillende vogelsoorten. Hierdoor kan ik andere liefhebbers bijstaan en ondersteunen.

Ik ben dierenarts Maarten Rombouts. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Gent. Sinds 2020 ben ik werkzaam in DAP Van Tilburg. 

In de praktijk houd ik mij vooral bezig met de eerstelijnszorg van onze patiënten. Hiernaast gaan mijn voornaamste interesses uit naar medische beeldvorming en interne geneeskunde met in het bijzonder cardiologie. Om mij hierop meer toe te leggen, volg ik momenteel verschillende opleidingen. Dit met als uiteindelijke doel onze patiëntjes een betere zorg te kunnen bieden. 

In mijn vrije tijd verzorg ik verschillende vogelsoorten. Mijn voorliefde gaat hierbij uit naar vruchten- en insecteneters, met in het bijzonder Noord-Amerikaanse kardinalen, bisschoppen en kernbijters. Hierdoor kan ik andere liefhebbers met problemen of vragen bijstaan en ondersteunen met zowel algemene vogelgeneeskunde als kweekbegeleiding. Dit geldt voor zowel zangvogels als papegaaiachtige, hoenders & duiven. 

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?