Lise Daelman

Ik ben dierenarts Lise Daelman. In 2001 studeerde ik af als dierenarts in Gent. In 2003 startte ik mijn eigen praktijk op de Amerikalei te Antwerpen-Zuid. Toen ik in 2021 het voorstel kreeg van David om mee in zijn nieuwe praktijk te stappen, heb ik besloten om het team te vervoegen.

Ik ben dierenarts Lise Daelman. In 2001 studeerde ik af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Na enkele vervangingen bij collega’s startte ik in 2003 mijn eigen praktijk op de Amerikalei te Antwerpen-Zuid. Bijna 20 jaar lang heb ik er met veel plezier en enthousiasme mijn klanten bijgestaan met raad en daad. Mijn praktijk groeide in de loop der tijd echter zo sterk, waardoor er geen goed evenwicht meer was tussen werk en tijd voor mijn gezin. Toen ik in 2021 het voorstel kreeg van David om mee in zijn nieuwe praktijk te stappen, heb ik besloten om het team te vervoegen.

Ik vind het fijn om nog steeds veel van mijn oude klanten en patiëntjes terug te zien, maar ook om nieuwe gezichten en snuitjes te leren kennen!

Door regelmatig bijscholingen te volgen probeer ik mijn interesses in inwendige ziekten en echografie van het abdomen verder uit te diepen.

Tijd voor een jaarlijkse
gezondheidscontrole?